Siirry sisältöön

Saatavilla jopa ilmaista ensilainaa, lue lisää sivuiltamme

Halvin Laina

Lainaa 2000 euroa – kilpailuta helposti ja nopeasti netistä

Tarvitsisitko 2000 euroa, mutta et ole varma, mikä on nopein ja edullisin tapa hankkia 2000 euron laina? Jatka lukemista, sillä Halvin Laina kertoo artikkelissamme vinkit, joiden avulla kilpailutat ja löydät parhaan lainan helposti.

Kuinka Lainata 2000 euroa kilpailutuksen kautta?

 • Mieti mihin tarvitset lainaa?

  Elämässä voi tulla tilanteita jolloin tarvitset lainaa. Kodin hankinnat, remontti, auto, ulkomaanmatka, vene tai muu haave minkä haluat toteuttaa. Ennen velkaantumista mieti aina mihin lainaa tarvitset.

 • Kuinka paljon lainaa?

  Laina tarve voi vaihdella 100 eurosta aina 70 000 euroon asti joka on saatavilla kilpailutuksemme kautta.

 • Oikea lainatyyppi?

  Tyypilliset muutaman tuhannen euron lainat ovat yleensä kulutusluottoja tai luottokorttimuotoisia.

 • Sopiva laina-aika?

  Lainaa hakiessa voit määrittää sinulle sopivan laina-ajan ja kuukausierän. Saat sitten lainatarjoajilta vastaukset millaisin ehdoin nämä voidaan toteuttaa.

 • Lainan hyväksyminen

  Kun sopiva laina löytyy, laina on helppo hyväksyä palvelun kautta saatujen tarjousten perusteella.

Milloin kannattaa hankkia 2000 euron laina?

Lainaa 2000 euroa

2000 euron lainaa kannattaa harkita silloin, kun talous on vakaalla pohjalla, mutta haluat esimerkiksi hyödyntää lomamatkatarjouksen, hankkia kodin teknologiaa tai tehdä vaikkapa pienen remontin. 2000 eurolla voi myös uusia sisustuksen tai hankkia kalusteet uuteen kotiin.

2000 euron lainoja on tarjolla runsaasti, ja niiden joukosta löytyy helposti myös matalakorkoisia lainoja takaisinmaksuajalla, joka sopii monille. Näitä lainoja on helppo hakea netissä, ja 2000 euron lainan saa tilille nopeasti, jos rahalla on kiire.

2000 euron lainoja saa vakuudettomina, mikä tekee hakuprosessista nopean ja mahdollistaa lainan hakemisen myös sellaisille henkilöille, joilla ei ole vakuudeksi sopivaa omaisuutta tai takaajaa lainalle.

Vaikka lainaa voi olla helppo hakea, sitä ei kannata hakea hetken mielijohteesta tai esimerkiksi aiempien lainojen maksamiseen. Jos rahankäyttöösi liittyy ongelmia tai käytät rahaa esimerkiksi uhkapeleihin, lainaa ei tietenkään kannata hakea.

Mihin tarkoitukseen lainaa tarvitsetkaan, ensimmäiseksi on hyvä tehdä hieman laskelmia. Niin varmistat, että otat lainaa sopiva määrän ja selvität, kuinka paljon aikaa tarvitset sen takaisinmaksuun. Katso alta, miten nämä laskelmat kannattaa tehdä.

Valmistaudu 2000 euron lainan hakemiseen

Lainasummaa ja takaisinmaksuaikaa ei kannata arvioida sattumanvaraisesti, sillä pieleen mennyt arvio voi johtaa takaisinmaksuvaikeuksiin tai liian kalliin lainan nostamiseen.

Jos takaisinmaksuaika on erittäin lyhyt, laina voi tulla edulliseksi, mutta maksut saattavat käydä liian raskaiksi. Suuret erät voivat aiheuttaa sen, että joudut elämään pihistellen – tai nostamaan lisää lainaa. Pahimmillaan ne aiheuttavat maksuvaikeuksia, joista voi seurata jopa maksuhäiriömerkintä mikäli tilannetta ei saa kuriin.

Kovin alhaisiksikaan kuukaisimaksua ei kannata jättää. Mitä pitempään maksat lainaa takaisin, sitä enemmän lainastasi myös maksat.

Toimi näin, kun valmistaudut lainan hakemiseen:

Selvitä kuukausittaiset tulosi.

Selvitä menosi ja huomioi myös mahdolliset ylimääräiset laskut tai tavallista enemmän kuluja aiheuttavat tapahtumat, kuten juhlat tai matkat.

Huomioi myös se, että et voi aina ennakoida kaikkia kuluja. Saatat joutua tekemään yllättäviä, välttämättömiä hankintoja. Tämä kannattaa myös huomioida maksuaikataulua laatiessasi.

Jotkut luotonantajat tarjoavat mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin. Se voi olla hyödyllistä, jos maksukaudelle osuu esimerkiksi lomakausi tai vuodenvaihde.

Kulutusluotto vai joustoluotto?

2000 euron lainoja on tarjolla niin joustoluottona kuin kulutusluottonakin. 2000 euron kulutusluotto on niin sanottu perinteinen laina: haet tiettyä summaa, joka siirretään tilillesi, ja maksat sen sovitussa aikataulussa kokonaisuudessaan takaisin. Summaa ei voi lainan myöntämisen jälkeen muuttaa, ja jos tarvitset lisää lainaa, joudut hakemaan uuden lainan. Kulutusluotto sopii hyvin tilanteisiin, joissa tiedät, kuinka paljon rahaa tarvitset.

2000 euron joustoluotto taas on sopiva ratkaisu, mikäli kaipaat lainaasi joustavuutta. Joustoluotto ei ole yhtä sitova kuin kulutusluotto, sillä voit nostaa lainaa omaan tahtiisi. Joustoluotto on siis ikään kuin luottokortti: voit käyttää sinulle avattua luottotiliä tarpeen mukaan ja maksaa sitten käyttämäsi summan pois. Kun olet maksanut käyttämäsi osuuden takaisin, voit taas nostaa rahaa esimerkiksi koko myönnetyn luottosumman verran.

Pikavipeiksi ei monia 2000 euron lainoja voi kutsua. 2000 euron lainoja alettiin tarjota entistä enemmän vuoden 2013 aikana. Silloin pikavippejä koskevaa lainsäädäntöä muutettiin, ja 2000 euroa pienemmille lainoille määrättiin korkokatto.

Lainavertailu 2000 euroa – näin hankit edullisen lainan

Lainojen vertailu 2000 euron lainan kohdalla voi säästää mukavan summan rahaa, sillä lainojen hinnat vaihtelevat eri rahoituslaitosten välillä.

Lainojen vertailussa kannattaa hyödyntää meidän sivustoamme. Sitä käyttämällä saat tietoa eri luotonantajien tarjouksista yhdellä silmäyksellä, ja voit myös kilpailuttaa helposti erilaisia vaihtoehtoja mitä laina-aikaan ja -summaan tulee yhdellä hakemuksella.

Sivustomme käyttäminen auttaa paitsi säästämään rahaa myös aikaa, sillä säästyt jokaisen 2000 euron lainoja tarjoavan rahoituslaitoksen sivustoon tutustumiselta. Sivustoamme on myös erittäin helppo käyttää.

Kulutusluotto

Kun tiedät kuinka paljon rahaa tarvitset

Yleensä kerta hankinta / investointi

Haluat selkeän takaisinmaksuohjelman

Kerralla yksi lainasumma

VS.

Joustoluotto

Joustoluotto on kuin luottokortti

Voit käyttää rahaa oman harkintasi ja tarpeittesi mukana joustavasti

Koko luottolimiitin summaa ei tarvitse nostaa kerralla

Takaisin maksun minimi määrä määrittyy käytetyn luottosumman mukaan

Lisää tietoa kuinka hakea 2000 euron laina?

Mistä 2000 euron lainaa voi hakea?

Valinnanvaraa on todella runsaasti, sillä lähes kaikki verkossa toimivat rahoituslaitokset tarjoavat 2000 euron kulutus- ja joustoluottoja. Se on hakijan kannalta hyvä asia, sillä löydät helposti juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan lainan hyvään hintaan.

Tällaisia lainoja haetaan ennen kaikkea sähköisesti erilaisilta verkossa toimivilta luotonantajilta. Se tarkoittaa sitä, että lainanhakuprosessi on nopea ja yksinkertainen, ja nopeimmillaan saat lainarahat tilillesi jo hakupäivänä. Voit tehdä hakemuksen myös helposti sivuillamme vaikkapa älypuhelimella.

Verkosta erilaisia tarjouksia itsenäisesti hakemalla saattaa päätyä epäluotettavienkin tahojen sivustoille. On myös hyvä pitää pää kylmänä, kuten aina verkossa toimiessa, ja muistaa että jos tarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä pitää paikkansa.

Luotettavat luotonantajat tunnistaa siitä, että tietoa löytyy sivustoilta helposti, tarvittaessa saat asialliset ja nopeat vastaukset myös asiakaspalvelusta, ja luotonantaja kertoo omista toimintatavoistaan avoimesti. Tämä on palvelumme etu.

Kilpailutuksessa saat sekä suomalaisten että kansainvälisten toimijoiden tarjouksia. Kansainvälisiltäkin tahoilta voi hyvin hakea lainaa, kunhan ne vain toimivat vastuullisesti ja luotettavasti. Kun olet saanut mieleisesi tarjoukset, voit hyväksyä lainan helposti.

Mitä 2000 euron laina maksaa?

Tyypillsiesti korko on 4-20% välillä. Joskus lainan hinta jopa määrittyy hakijan antamien tietojen perusteella, eikä aina lainan kokonaishintaa saa tietoonsa ennen lopullisen lainatarjouksen saamista.

Sivustomme auttaa kuitenkin merkittävästi hintavertailussa, ja palvelua käyttämällä saat hyvän käsityksen siitä, minkälaisiin hintoihin 2000 euron lainoja on tarjolla. Lainan hintaan vaikuttaa myös lainatyyppi. Useimmiten 2000 euron laina nostetaan kulutusluottona tai joustoluottona, mutta niitä voi löytyä myös nopeasti takaisin maksettavina pikavippeinä.

2000 euron lainan hinta muodostuu korosta ja erilaisista kuluista. Useimmiten 2000 euron lainan hinnasta suuri osa koostuukin juuri kuluista koron sijaan. Älä siis unohda tarkistaa, minkälaisia kuluja lainaan liittyy.

Myös lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan hintaan. Jos sinulla on suhteessa lainan kokoon tarpeeksi korkeat tulot, pystyt maksamaan lainan nopeasti takaisin ja säästät rahaa. Jos taas joudut lainaamaan 2000 euroa pitkällä laina-ajalla, laina tulee kalliimmaksi. Sekä 2000 euron kulutusluottoja että joustoluottoja on saatavilla monenlaisilla takaisinmaksuajoilla.

2000 euron lainan hinnan osatekijät

 • Koroton laina

  Korko

  Korko määrittyy tarjouksen mukaan

 • Joustoluotto

  Muut kulut, avausmaksu ja laskutuslisä

  Kuukausittainen laskutuslisä tai lainannostokulu on hyvä huomioida

 • Takaisinmaksuaika

  Mitä pienemmissä erissä maksat lainasi takaisin, sitä kalliimmaksi se tulee.

Hae 2000 euron lainaa helposti ja nopeasti

Miten hakea laina?

Kuten sanottu, 2000 euron lainaa on helppo hakea. Lue seuraavaksi, miten lainan hakeminen käytännössä tapahtuu.

Lainaa haetaan täyttämällä verkkolomake, joka on helppo ja nopea täyttää. Sitä varten täytyy antaa henkilötietoja ja yhteystietoja. Tunnistautuminen tapahtuu tavallisesti verkkopankkitunnuksilla. Täytä hakemus huolellisesti, sillä virheet ja puuttuvat tiedot hidastavat hakemuksen käsittelyä.

Koska verkosta haettavat 2000 euron lainat ovat tyypillisesti vakuudettomia, hakemus on yksinkertainen – siihen ei tarvitse liittää tietoja vakuutena käytettävästä omaisuudesta tai lainan takaajasta.

Kuka voi hakea lainaa 2000 euroa?

2000 euron lainaa voi hakea tavallisesti kuka tahansa, joka asuu Suomessa, jolla on puhtaat luottotiedot ja jolla on riittävästi tuloja.

On myös hyvä muistaa, että lainaa haettaessa tarkistetaan hakijan luottotiedot. Lainoja myönnetään vain erittäin harvoissa poikkeustapauksissa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Jos siis luottotietosi eivät ole puhtaat, ei hakemusta kannata tehdä. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä lainantarjoajiin ja selvittää, voitko hakea lainaa esimerkiksi yhteishakijan kanssa.

Vaikka lainan hakeminen onkin helppoa, lainoja myöntävät tahot arvioivat myös hakijoiden maksukykyä. Jos siis laskelmia tehdessäsi havaitsit, että tarvitset erittäin pitkän laina-ajan tai kuukasierät vaikuttivat korkeilta, voi olla parempi hakea pienempää lainaa. Tuloihin nähden liian suurelta vaikuttavan lainan hakeminen on todennäköisesti ajanhukkaa.

Kun hakemus on täytetty, saat vastauksen yleensä hyvinkin nopeasti, etenkin jos teet hakemuksen virka-aikaan.

Lainaa voivat hakea henkilöt, jotka:

 • 1.
  Vähintään 18-vuotias

 • 2.
  Pysyvä osoite suomessa

 • 3.
  Suomalaiset verkkopankkitunnukset

 • 4.
  Rittävät ja säännölliset tulot

Miten nopeasti rahat saa ja kuinka takaisinmaksu tapahtuu?

Kuinka nopeasti 2000 euroa voi saada tilille?

Joskus lainaa saattaa tarvita pikaisella aikataululla. Silloin lainavertailun aikana kannattaa huomioida, miten nopeasti lainanantaja siirtää rahat tilille. Osa rahoituslaitoksista toimii erittäin nopeasti, ja saatat saada rahat tilillesi jo hakupäivänä, mikäli hakemuksesi onnistuu, hyväksyt tarjouksen eikä lisätietoja vaadita.

Lainoja ei kuitenkaan makseta kaikkina vuorokauden aikoina, vaan ainoastaan kello 7-23. Pikkutunneilla haettua lainaa ei siis saa tililleen välittömästi, vaikka luotonantaja lupaisikin rahat nopeasti tilille.

Jos nopeus on tärkeä tekijä, kannattaa myös etsiä lainoja myöntävän tahon sivustoilta tieto siitä, vaikuttaako lainansaajan pankkitili siihen, miten nopeasti rahat saa. Vaikka laina maksettaisiinkin nopeasti, voi rahojen siirtymiseen mennä jopa useampi päivä – tai vain tovi, mikäli lainantajan ja lainansaajan pankki on sama.

2000 euron lainan maksaminen

Lainan takaisinmaksussa kannattaa noudattaa tarkkuutta. Jos lainaa ei maksa säännöllisesti takaisin, siitä seuraa usein ongelmia, jotka pahimmillaan johtavat maksuhäiriömerkintöihin ja taloudellisiin haasteisiin.Mikäli takaisinmaksussa on tiedossa vaikeuksia, kannattaa aina toimia nopeasti ja ottaa yhteyttä rahoituslaitokseen. Näin saatat löytää ratkaisun, jonka turvin pystyt pitämään taloutesi hallinnassa.

Jotkut lainanantajat myöntävät maksuvapaita kuukausia. Jos tulosi ovat melko matalat, kannattaa tarkistaa onko näin valitsemasi rahoituslaitoksen kohdalla. Vaikka maksuvapaasta kuukaudesta peritään usein jonkinlainen maksu, se voi tiukan paikan tullen tarjota sopivaa joustoa.

Monet lainat voi myös maksaa kokonaisuudessaan takaisin. Se on useimmiten järkevää, mikäli tulotasosi kasvaa eikä koko lainan maksaminen kiristä talouttasi liikaa.