Siirry sisältöön

Saatavilla jopa ilmaista ensilainaa, lue lisää sivuiltamme

Halvin Laina

Pienlaina helposti ja nopeasti netistä – kilpailuta lainat ja saat rahat tilillesi

Netistä haettavat lainat voivat olla loistava tapa saada tarvitsemasi lainarahat ilman perinteisen lainalaitoksen lainanhakua. Lainaa ja pikavippiä harkitessa on kuitenkin hyvä muistaa muutama seikka. Muista ensin verrata korkoja ja ehtoja. Toiseksi, varmista, että valitsemallasi rahoituslaitoksella on hyvä maine. Myös yrityslainaa voi hakea verkosta.

Lainaaminen on ollut olemassa vuosisatoja ja sitä on käytetty useista syistä. Muinaisessa Kreikassa ja Roomassa ihmiset lainasivat rahaa ostaakseen tavaroita, joihin heillä ei ollut varaa. Sama periaate pätee yhä nykypäivänä. Nettilainoista on tullut suosittuja viime vuosina, ja hyvästä syystä. Ne ovat tehokas tapa saada rahaa, kun sitä kipeimmin tarvitaan. Saatavilla on useita erilaisia lainoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Tarjolla on myös useita erilaisia lainanantajia, joten voit löytää itsellesi sopivimman lainaratkaisun tekemällä kattavan lainavertailun palvelussamme.

Kenelle vakuudeton pienlaina voidaan myöntää?

 • 1.
  Täysi-ikäinen

 • 2.
  Säännölliset tulot

 • 3.
  Luottotiedot kunnossa

 • 4.
  Verkkopankkitunnukset

 • 5.
  Vakituinen asuinpaikka suomessa

Hyvä tietää vakuudettomista pienlainoista

Pienlainaa heti netistä

Netistä haettavat lainat ovat lainoja, jotka haetaan ja vastaanotetaan kokonaan verkossa ilman tarvetta käydä fyysisessä pankin konttorissa. Tämäntyyppinen laina on kätevä lainanottajalle, jolla ei välttämättä ole helppoa pääsyä pankkikonttoriin tai jotka haluavat hyödyntää nettihakemusten nopeuden ja kätevyyden. Lainoja voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, mukaan lukien lainojen yhdistäminen, kodin kunnostaminen ja nopeasti saatavilla olevat varat hätätilanteisiin. Lainaajat voivat vertailla useiden lainanantajien lainatarjouksia ja valita tarpeisiinsa parhaiten sopivan lainan.

Vakuudeton laina on useiden pankkien ja rahoituslaitosten tarjoama laina, jonka avulla henkilö voi saada lainarahan nopeasti. Lainan hakeminen netistä on kätevä tapa saada tarvitsemasi rahat vaivattomasti. Vakuudettoman lainan ottamisessa on monia etuja, kuten mahdollisuus saada lainaa jopa korottomasti, kätevä lainanhaku kotisohvalta ja mahdollisuus saada rahat nopeasti tilille heti lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen. Lainan hakeminen netistä on yksinkertainen prosessi, joka on yleensä tehty valmiiksi muutamassa minuutissa.

Pienlainoja on kahdenlaisia: Kulutusluotto ja Joustoluotto

Pienlainoja on käytännössä kahdenlaisia: kulutusluottoja sekä joustoluottoja. Kulutusluotto maksetaan tyypillisesti hakijan tilille heti kokonaisuudessaan. Joustoluotto taas on joustavampi ratkaisu: hakijalle myönnetään lainaa tiettyyn summaan asti, ja lainansaaja voi nostaa luottotililtään rahaa haluamansa summan.

Kulutusluottoa haetaan useimmiten kertalainana, sillä lainaa hakiessa hakijalla on yleensä tiedossaan tarvittava summa. Tällaisen lainan etu on selkeys: hakiessa tiedetään tarkalleen milloin ja minkälaisissa erissä laina maksetaan takaisin.

Joustoluotto taas saattaa tulla kyseeseen niissä tapauksissa, kun ei tiedetä tarkasti tarvittua summaa.

Ota riskit huomioon lainaahakiessasi

Lainoista on tullut viime vuosina yhä suositumpia ja monet ihmiset ovat kääntyneet niiden puoleen hakemisen helppouden ja lainaehtojen joustavuuden vuoksi. Vaikka lainojen käyttämisessä on monia etuja, on myös riskejä. Tässä artikkelissa käydään läpi joitakin tärkeimpiä näkökohtia nettilainaa otettaessa. Autamme sinua löytämään sinulle parhaan vaihtoehdon.

On tärkeää varmistaa, että olet tekemisissä hyvämaineisen lainanantajan kanssa. Monet huijarit esiintyvät lainanantajina verkossa, joten muista tehdä tutkimusta ennen kuin sitoudut mihinkään tai käytä luotettavia vertailupalveluja. Lainojen korot voivat olla korkeat, joten muista vertailla eri lainanantajien korkoja ennen kuin päätät hyväksyä lainasopimuksen.

Kulutusluotto

Yksi summa joka nostetaan tilille

Sovittu takaisinmaksu aika, josta ei yleensä voi poiketa

Maksetaan tyypillisesti loppuun aikataulussaan, eikä jousta kuten joustoluotto

Ei yleensä voida nostaa enimmäissummaa/lisää lainaa samaan sopimukseen kesken sopimuskauden

VS.

Joustoluotto

Yksi luottoraja josta on mahdollista nostaa/käyttää vähemmänkin

Minimi lyhennys, mutta ei määriteltyä ehdotonta takaisinmaksuaikaa

Voi toimia jatkuvana talouden tasapainottajana

Voit maksaa välillä enemmän pois luottoa jos taloutesi salii sen, ja toisaalta vois nostaa lisää luottoa

Kuinka hakea pienlainaa

 • Aloita Hakemus sivuillamme

 • Täytä tiedot ja saa tarjoukset

 • Valitse lainatarjous

  Valitse paras tarjous

 • Nosta laina

  Hyväksy laina ja saa rahat

Hyvä tietää pienlainoista

Pienlaina Joustoluottona mahdollistaa lainan muuttuviin ja jatkuviin talouden tasapainottamiseen

Joustavan lainaratkaisun etuna on, että sinun ei tarvitse hakemuksen yhteydessä tietää, kuinka paljon rahaa tarvitset. Joustoluoton tuella voit esimerkiksi remontoida keittiösi tai kylpyhuoneesi. Joustava laina mahdollistaa odottamattomiin kuluihin varautumisen, etkä joudu maksamaan korkoa tarpeettomista lainoista, jos projekti on odotettua halvempi. Jos projektin budjetti ylittyy, voit luottaa joustoluottoon ja välttää uuden lainan hakemista, joka tulee yleensä kalliimmaksi.

Voit tietysti hakea joustavaa joustoluottoa myös ilman erityistä tarkoitusta. Tässä tapauksessa joustoluottoa voidaan käyttää esimerkiksi odottamattomiin päivittäisiin kuluihin. Joustoluottoa voi käyttää kuten luottokorttia.

Nopein tapa saada lainarahaa käyttöön onkin käyttää joustoluoton luottokorttia hankintoihin. Voit käyttää korttia välittömästi hyväksyttyäsi joustoluoton lainasopimuksen. Lainarahaa siirrettäessä tililtä toiselle voi kestää muutaman päivän ennen kuin varat siirtyvät tilillesi.

Lainan hakeminen voi kestää kauemmin, jos lainanantaja pyytää lisätietoja maksukyvystäsi. Pääsääntöisesti pienemmät lainat voidaan saada käyttöön nopeammin, ja suuremmista luotoista voidaan pyytää lisätietoja.

Pienlaina kulutusluottona on toimiva lainaratkaisu moneen kerta hankintaan

Jos tiedät tarkalleen kuinka paljon lainaa tarvitset, kulutusluotto voi olla järkevin vaihtoehto. Voit ottaa vakuudetonta lainaa esimerkiksi tuhannesta eurosta jopa 70 000 euroon asti. Vain muutamalla klikkauksella saat lainan pankista tai rahoitusyhtiöstä omalle tilillesi. Kulutusluotto on kertaluonteinen laina. Lainaa voidaan hakea ja nostaa tarpeen mukaan milloin tahansa. Ensimmäistä lainaa ei kuitenkaan voi nostaa yöaikaan.

Mieti tarkkaan tarvitsemasi lainasumma. Sinun ei pidä hakea suurta määrää, sillä kuukausieristä voi helposti tulla erittäin suuria. Toisaalta, jos hakemasi summa on liian pieni, summan kasvattaminen voi olla ongelmallista, jos huomaat, että lainasumma ei riitä tarpeisiisi.

Mieti, kuinka kauaksi aikaa haluat luottoa. Jos maksuehdot ovat liian lyhyet, kuukausierät voivat helposti kasvaa erittäin suuriksi, mikä voi aiheuttaa maksuvaikeuksia, jos taloudellinen tilanne muuttuu. Pahimmassa tapauksessa et pysty maksamaan laskujasi ja saat ilmoituksen maksuhäiriöstä, joka estää sinua saamasta lainaa jatkossa.

Maksa joustoluottoa takaisin järkevästi

Joustoluotto maksetaan takaisin yleensä kuukausierissä. Takaisinmaksuehdot vaihtelevat ja niihin vaikuttavat mm. lainan koko. Pienemmät lainat voidaan luonnollisesti maksaa takaisin nopeammin ja suuremmat lainat maksetaan yleensä takaisin pidemmällä aikavälillä.

Voit myös itse vaikuttaa maksuaikaan. Mitä nopeammin maksat lainasi pois, sitä edullisempi se yleensä on, mutta liian suurten lyhennysten maksaminen on yksi lainanhakijoiden yleisimmistä virheistä. Maksuehdot tulee määrittää siten, että erät eivät horjuta talouttasi ja pystyt aina maksamaan lyhennykset ajallaan.

Jotkut lainanantajat tarjoavat myös joustavia takaisinmaksuvaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa, että maksat vain korkoja ja palkkioita kuukausittain, ja voit maksaa lainan takaisin parhaaksi katsomallasi tavalla.

Lainan kohtuuhintaisuuteen voivat vaikuttaa monet tekijät: korot, lyhennykset ja lainan muut kulut. Joskus nopea laina rajoitetulla korolla ja nopealla takaisinmaksulla on halvin vaihtoehto ja joskus pitempiaikainen laina suuremmalla määrällä ja alhaisemmalla korolla on parempi vaihtoehto. Ei ole yhtä oikeaa tapaa hakea lainaa, mutta lainan tarve ja lainanhakijan maksukyky ratkaisevat sen, minkälaisen lainan hakijan kannattaa ottaa. Onneksi vaihtoehtoja on monia.

Hae halvin pienlaina helposti verkosta

Voit hakea lainaa netistä 24/7, koska suurin osa lainan hyväksymisprosessista on automatisoitu. Voit siis hakea lainaa helposti mihin aikaan päivästä tahansa. Lainantarjoajilla päätös lainahakemuksesta saattaa pidentyä viikonlopun aikana seuraavaan arkipäivään, mutta nykyään tämä on erittäin harvinaista.

Saat yhdellä hakemuksella lainatarjouksia useista paikoista ja voit valita edullisimman lainan.

Voit myös valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon suoraan listaltamme ilmoittamalla lainasumman, koron, takaisinmaksuajan ja ikäsi. Ensimmäinen lainatarjous ei välttämättä ole sinulle paras, jos takaisinmaksu on nopealla aikataululla ja kuukausierät liian suuret. Lainaa haettaessa kannattaa aina huomioida kaikki lainan ehdot, korot, takaisinmaksuehdot, arvioidut kuukausierät, muut lainanhoitokulut, aloitusmaksut ja lainan siirtomaksut. Kuukausittainen maksu voi kerryttää paljon maksettavaa vuositasolla. Tarkista siis aina kaikki lainaehdot ennen lainasopimuksen hyväksymistä.

Lainalaskuri

 • Ensimmäinen erä:
 • Kaikki kulut yhteensä:
 • Koron määrä yhteensä:
 • Kokonaisvelka:
Kuukausi Maksettava Lainan lyhennys Koron osuus Lainaa jäljellä