Siirry sisältöön

Saatavilla jopa ilmaista ensilainaa, lue lisää sivuiltamme

Halvin Laina

Lainaa 5000 helposti – kilpailuta lainat ja saat rahat tilillesi lähes heti.

Viiden tuhannen euron laina on melko yleinen lainasumma, joka otetaan tyypillisesti kertaluontoisena kulutusluottona pankista tai rahoitusyhtiöstä. Lainasumma käytetään esimerkiksi auton ostamiseen tai korjaamiseen, veneen ostoon, asuntolainan vakuudeksi tai yrityslainana investointeihin tai henkilökohtaisiin kuluihin. Pankit ja rahoitusyhtiöt ovat valitettavasti kiristäneet kriteerejään, joten halvan lainan saamisessa voi tulla eteen vaikeuksia. Lainojen kilpailutus palvelussamme on paras tapa löytää edullista lainaa.

Kuka voi hakea 5000 euroa lainaa?

 • Auto

  18 vuoden ikä

 • Kulutusluotto

  Säännölliset tulot

 • Täytä lainahakemus

  Luottotiedot kunnossa

 • Suomalaiset verkkopankki tunnukset

Kuinka hakea 5000 euron vakuudeton laina?

Lainaraha kilpailutuksesta on edullisin vaihtoehto

Kulutusluotto vakuuksilla on monesti edullisin lainaratkaisu viiden tuhannen euron lainalle. Lainavertailu ja lainatarjousten kilpailuttaminen auttavat kuitenkin lainanhakijaa löytämään parhaan mahdollisen lainaratkaisun ilman vakuuksia. 5000 euron laina on joskus mahdollista löytää jopa korottomana. Kyseiset tarjoukset ovat kuitenkin valitettavan harvassa. Lainan koroissa ja kuluissa voi kuitenkin säästää maksamalla laina ajallaan takaisin.

Lainaehdot on joka kerta syytä lukea ja sisäistää perusteellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Rahoitusyhtiöt myöntävät pääsääntöisesti vakuudettomia lainoja, pankilta voi saada vakuudellisen tai vakuudettoman lainan. Lainojen korot ovat nyt ennätyksellisen alhaalla, nyt on hyvä hetki hakea lainaa.

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on nykyisin yksi suosituimmista lainaratkaisuista ja sen hakeminen verkossa on useimmiten myös nopein tapa saada lainaraha nopeasti omalle tilille. Vakuudellisissa lainoissa lainan takaisinmaksun varmistamiseksi voidaan käyttää myös esimerkiksi asuntoa, autoa tai metsäomaisuutta. Niiden todentamisessa menee aikaa, mutta vakuudettomissa lainoissa kyseistä ongelmaa ei ole. 5000 euron lainan saa vakuudettomana tilille lähes välittömästi. Suomen lain mukaan klo 23-7 välisenä aikana lainaa ei voida myöntää, mutta lainaa voi toki hakea milloin tahansa.

Kuka voi hakea 5000 euron lainaa?

Hakijalla tulisi olla puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja lainan maksukykyä mielellään pitkälle tulevaisuuteen. Ikää tulisi olla vähintään 18 vuotta. Jos muita lainoja on maksettavana, se voi heikentää mahdollisuuksia saada uusi laina. Lainanhakijan kannattaa harkita myös lainan hakemista yhdessä rinnakkais- tai yhteishakijan kanssa. Toinen hakija parantaa aina mahdollisuuksia saada laina. Lisäksi lainaehdot ovat hyvin todennäköisesti edullisemmat.

Pankki tarjoaa keskittämisetuja – Lainan saa nopeasti rahoitusyhtiöstä

Suuremmat lainat on tyypillisesti hankittu vakuudellisina kulutusluottoina omasta pankista. Rahoitusyhtiöiden tullessa laina-apajille lainan voi saada nyt helposti verkkohakemuksella ilman vakuuksia. Nyt lainan saa edullisesti niin pankista kuin rahoitusyhtiöstäkin. Todellinen vuosikorko on tällä hetkellä tyypillisesti 4- 20 % välillä.

Vakuuksia lainalle ei ole välttämättä aina saatavilla ja pankkilainan osalta vakuudet ovat joskus välttämättömiä. Vakuudettoman lainan saa kuitenkin rahoitusyhtiöltä omalle tilille parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Tunnistautumiseen tarvitaan ainoastaan matkapuhelinnumero ja verkkopankkitunnukset.

Lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia

Pankin tai rahoitusyhtiön lainan voi saada nopeasti omalle tilille ilman vakuuksia. 5000 euron laina on mahdollista saada vaikka saman päivän aikana.

Hakijalta vaaditaan kuitenkin joka tapauksessa maksukykyä lyhentää laina korkoineen takaisin. Käytännössä se tarkoittaa säännöllisiä tuloja. Vähimmäisvaatimus on noin tuhat euroa kuukaudessa. Tuloja tarvitaan useasti vielä enemmän, sillä kriteerit lainan saamiseksi ovat kiristyneet viimeaikoina.

Lainavertailu on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Lainanhakijan kannattaakin hyödyntää nyt optimaalinen tilanne.

Lainaa 5000 euroa nopeasti tilille

Lainarahan saa nopeiten verkkohakemuksella. Hakija täyttää tiedot veloista, asumiskuluista sekä tuloista ja menoista. Lainapäätöksen saa yleensä välittömästi. Lainarahan liikkumisen nopeuttamiseksi lainanhakijalla tulisi olla sama pankkitili käytössä kuin lainanantajalla. Käytännössä suuremmilla lainoittajilla on käytännössä monia pankkitilejä ja lainaraha liikkuu välittömästi. Joskus kuitenkin tarvitaan hakemukseen esimerkiksi liitteitä. Tällöin lainan saaminen voi viivästyä enintään muutaman pankkipäivän.

Näin haet 5000 euron lainaa

 • Täytä lainahakemus

  Kilpailuta lainat täyttämällä hakemus

 • Saat rahoitustarjoukset lähes samantien

 • Vertaile saamasasi tarjoukset

 • Häät

  Valitse sinulle sopivin ja saa rahat tilillesi

Lisää tietoa 5000 euron lainan kilpailutuksesta

Lainaa 5000 € maksuhäiriöiselle

Lainarahaa on tyypillisesti vaikea tai jopa mahdotonta saada ilman luottotietoja. Lainanhakija voi kuitenkin hakea lainaa yhdessä henkilötakaajan kanssa. Lainanhakijan saataville on tullut lähiaikoina palveluja, joista voi hakea lainaa yhdessä takaajan kanssa. Käytännössä lainan henkilötakaajalta vaaditaan arvokas omistusasunto. Lainaa hakiessa päähakijan ja henkilötakaajan taloustilanteet selvitetään ennen lainapäätöstä. Henkilötakaajalla on joka tapauksessa oleellinen vastuu 5000 euron lainan takaisinmaksusta. Tarvittaessa takaajan omistusasunto käytetään lainan takaisinmaksuun.

5000 euron lainan hakeminen

Lainaa voi saada vaivattomasti verkkohakemuksella pankin tai rahoitusyhtiön verkkosivustolla. Lainan hakeminen on tehty todella helpoksi. Hakemuksen täyttää alle viidessä minuutissa. Lainapäätöksen saa yleensä heti. Pääsääntöisesti hakijasta kysytään hakemuksessa aina seuraavat tiedot:

 1. Henkilötiedot
 2. Puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite
 3. Tiedot asumisesta ja kuluista
 4. Tiedot kaikista tuloista ja menoista
 5. Tiedot hakijan mahdollisista muista veloista
 6. Tiedot mahdollisesta yhteishakijasta

Jos ensimmäinen hakemus ei tuota haluttua tulosta, lainaa voi hakea uudelleen. Eri aikoina haetulla lainalla voi olla eri korko.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Näin voi osaltaan jouduttaa lainapäätöstä ja lopulta lainarahojen siirtymistä omalle tilille. 5000 euron laina on järkevintä ottaa pankista tai rahoitusyhtiöstä kulutusluottona. Lainapäätös on mahdollista saada muutamassa minuutissa. Jos rahoitusyhtiöllä on sama pankkitili käytössä kuin lainanhakijalla, raha voi siirtyä jopa välittömästi.

Ei enää pitkiä lainaneuvotteluja

Hakemusten täyttäminen ja lainan kilpailuttaminen verkkosivuillamme on korvannut kahdenkeskiset lainaneuvottelut pankissa. Lainanhakijalle lainan saaminen on entistä nopeampaa. Hakemuksen täyttää parhaimmillaan muutamassa minuutissa. Lainarahan siirtymistä ei tarvitse yleensä odottaa yhtään kauempaa. Palkka- tai verotustodistuksen voi liittää suoraan lainahakemukseen.

Lainan hakeminen verkossa on optimoitu mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Hae lainaa vaikka keskellä yötä ja saat heti aamulla luottopäätöksen sähköpostiisi.

Lainaa työttömälle

Työtön voi saada lainaa yhtä lailla kuin työssäkäyväkin. Pankki tai rahoitusyhtiö vaatii lainan saamiseksi säännöllisiä tuloja. Esimerkiksi eläketulot kelpaavat mainiosti. Myös työttömyyskorvausta voidaan hyödyntää lainan saamiseksi. Lainaa hakiessa voidaan käyttää myös rinnakkaishakijaa, joka parantaa aina mahdollisuuksia saada laina.

Lisäksi lainaehdot ovat monesti rinnakkaishakijan kanssa lainaa hakiessa suotuisammat. Työtön voi saada lainaa muutamasta kympistä helposti 5000 euroon asti ilman vakuuksia. Tällä hetkellä korot ovat alhaalla, joten lainanhakijalla on otollinen tilanne ottaa edullista lainaa pankista tai rahoitusyhtiöstä.

Lainaa 5000 euroa ulkomailta

Mikään ei estä ottamasta lainaa ulkomaiselta toimijalta. Suomessa toimivat ulkomaiset pankit ja rahoitusyhtiöt noudattavat kotimaisten lainoittajien tapaan Suomen lainsäädäntöä ja asetuksia. Lainavertailu ja lainatarjousten kilpailuttaminen kannattaa tehdä huolella myös ulkomailta lainaa hakiessa. Osalla lainoittajista on todella alhaisten korkojen lainoja, joita hakijan kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Muista kuitenkin tarkistaa lainaehdot, ettet joudu maksamaan yllättäviä lisäkuluja lainasta. Palvelumme kautta löydät vain luotettavia lainatarjoajia.

Voiko lainaa saada enemmän kuin 5000 euroa?

Verkkohakemuksella voi saada lainaa pankilta tai rahoitusyhtiöltä yli 5000 € ilman vakuuksia. 70 000 euroa on rahoitusyhtiöiden enimmäismäärä tällä hetkellä. Pankeilta lainaa voi saada todennäköisimmin vakuuksia ja takaajia vastaan enemmänkin. Suurempia kulutusluottoja voi hakea saada sekä pankeista että rahoitusyhtiöistä. Lisäkulut on kuitenkin syytä ottaa huomioon, sillä kulutusluotto voi olla tulla kalliimmaksi kuin muu laina. Lainanhakijan kannattaa aina hyödyntää lainanantajien lainatarjouksia mahdollisimman edullisen lainan saamiseksi.

Saako 5000 euron lainan 2000 euron tuloilla?

Kriteerit lainan saamiseksi ovat tällä hetkellä melko tiukat, mutta lainaa voi saada edelleen kohtuullisilla tuloilla. Lainoja hakiessa tulojen tulisi olla säännöllisiä. Suosittua kulutusluottoa tarjoavat lainoittajat myöntävät lainaa jopa 70 000 euroa ilman vakuuksia, joten 5000 euron lainakin onnistuu monissa tapauksissa. Lainaehtojen ja lainan todellisen hinnan tarkastelu on suositeltavaa ennen lopullista lainapäätöstä, joten muista tehdä lainavertailu sivustollamme.

Lainan saa nopeasti

Rahoitusyhtiöt ja pankit myöntävät 5000 euron vakuudettomat lainat pääsääntöisesti nopeasti. Hakijan tarvitsee vain täyttää haluttu lainasumma, lainan takaisinmaksuaika sekä tiedot tuloista ja menoista. Hakemiseen ei mene aikaa tuntikaupalla, sillä jokaisessa pankissa ja rahoitusyhtiössä lainan hakeminen on optimoitu helpoksi ja nopeaksi.

Hakeminen on myös turvallista. Sivustollamme on vertailussa on Suomessa toimivia luvallisia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Viranomaiset valvovat lainatoimintaa Suomessa. Valituksia tehdään lainoittajista verrattain vähän. Lainaa voi siis hakea huoletta.

Laina kannattaa kilpailuttaa ja nostaa luottevan palvelun kautta

Valveutuneen lainanhakijan kannattaa hakea lainaa vain luvallisista pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Suomessa lainoittajilla on rekisteröitymispakko. Lainanantajia valvoo Suomessa Finanssivalvonta ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto. Lainaa voi saada myös perinteisenä panttilainana. Panttilainaamot ovat häviämässä Suomen yrityskartalta mutta joistain suuremmista kaupungeista niitä voi vielä löytää. Panttilainaamoon voi jättää tavaraa pantiksi lainarahaa vastaan.

Edullisin laina löytyy lainavertailulla

Lainavertailuun kannattaa ottaa joka kerta mukaan ainakin pari kolme pankkia ja rahoitusyhtiötä. Rahaa ei ole syytä hukata lainan lisäkuluihin, joten lainan todelliset hinnat on syytä vertailla keskenään. Se onnistuu helpoiten vertailemalla lainojen todellisia vuosikorkoja.

Jos raha-asiat on hoidettu mallikkaasti ja luottotiedot on kunnossa, lainarahan saa lähes poikkeuksetta miltä tahansa lainanantajalta tällä hetkellä edullisesti. Sivustollamme on helppo vertailla lainoja ja säästää selvää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

 • Kuka voi saada 5000 euron lainan?

  Hakijalla tulisi olla puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja lainan maksukykyä mielellään pitkälle tulevaisuuteen. Ikää tulisi olla vähintään 18 vuotta, osoite suomessa ja mobiilivarmenne tai nettipankkitunnukset millä hakea laina.

 • Kuinka halpaa 5000 euron lainaa voi saada?

  Tyypilliset korot 5000 euron lainalle on 4,19-20% välillä riippuen rahoituslaitoksesta. Lopullinen korko määräytyy hakijan elämäntilanteen ja tulojen mukaan.

 • Kuinka saada 5000 euroa lainaa nopeasti?

  Nopeasti lainan saa hakemalla sen tänään sivuiltamme. Vertailet lainat ja lähetät hakemuksen nyt niin saat vastauksen nopemmillaan samantien, hitammillaankin huomiseen mennessä.

 • Mikä on edullisin 5000 euron laina?

  Edullisin 5000 euron laina juuri sinulle selviää kilpailuttamalla lainat sivuillamme. Saat lainatarjoukset sähköpostiin aivan tuossa tuokiossa ja voit valita ehdoiltaan sinulle parhaan lainan.