Siirry sisältöön

Saatavilla jopa ilmaista ensilainaa, lue lisää sivuiltamme

Halvin Laina

Yhdistä lainasi ja pääse eroon velkakierteestä

Onko sinulla jo useita pieniä lainoja, tai osamaksuja tehdyistä hankinnoista useaan eri suuntaan, elektroniikkaa tai kodin hankintoja aiemmista pikavipeistä? Eikö rahat tunnu riittävän ja ärsyttääkö kun jokaisesta lainasta tulee erikseen 8 euron käsittelykulu kuukaudessa. Jos lainoja on monia niin pelkästään nämä maksut voivat olla monta kymmentä euroa kuussa hukkaan, eli yhteensä satoja tai jopa tuhat euroa vuodessa hukkaan. Tähän vielä päälle korkokulut erikseen. Asiaan löytyy onneksi ratkaisu. Yhdistä lainat netissä yhdellä halvemmalla uudella lainalla, jossa on vain yksi edullinen korko, ja yksi käsittelymaksu tai laskutuslisä kuukaudessa.

Uudella edullisella yhdistelylainalla voit kuitata kaikki vanhat velkasi pois ja säästää satoja euroja vuodessa tai jopa kuukaudessa. Mitä tahansa oletkin mennyt hankkimaan monesta eri paikasta, nyt on aika suunnitella laina-asiat paremmin ja ottaa yksi järjestelylaina ja yhdistää lainat samaan pottiin halvemmalla. Näin voit välttyä ikävältä velkakierteeltä ja pahimmassa tapauksessa ulosottomenettelyltä. Älä siis stressaa turhaan vaan yhdistä lainat jo tänään.

Yhdistelylainan edut

 • Kulutusluotto

  Säästät rahaa

 • Nosta laina

  Voit sopia uuden pidemmän maksuajan

 • Auto

  Pienempi kuukausierä, enemmän rahaa elämiseen

 • Vähemmän laskujen maksamista, eli säästät aikaa

Yhdistelylaina

Hinta on halvempi, yksi korko, yksi laskutuslisä

Voit ottaa pidemmän maksuajan uudelle lainalle

Voit kilpailuttaa monta pankkia kerralla eli saat alimman mahdollisen koron

Uudet pienemmän kuukausierät ja pidempi maksuaikataulu

VS.

Monta lainaa

Monta eri korkoa ja monta laskutuslisää

Vanhat aiemmin sovitut maksuajat/osamaksut

Vanhat aiemmat korot, jotka voivat olla kalliita

Ennaltasovitut kuukausierät nykyisissä lainoissasi

 

Kaikki yhdistelylainoista

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että otat yhden suuremman lainan, jolla maksat kaikkia vanhat velkasi pois useaan eri paikkaan. Tämän jälkeen sinulla on vain yksi laina.

Miksi hakea yhdistetty laina?

Tämän yhdistelylainan etu on siinä, että jos vanhojen lainojesi maksuaikataulu oli vaikkapa kahdeksi vuodeksi ja kuukausierä sen takia verrattain korkea, voit uudella lainalla sopia uuden pidemmän maksuaikataulun vaikkapa viidelle vuodelle, ja saada kuukausierän huomattavasti pienemmäksi. Tämä antaa sinulle sekä pelivaraa kuukausi tasolla pienemmän kuukausi erän muodossa, että säästää rahojasi, kun on vain yksi lainanhoitokulu ja laskutuslisä kuukaudessa.

Mitkä lainatyypit toimivat lainojen yhdistämiseen?

Yhdistelylainaan toimii parhaiten kulutusluotto netistä kertanostona, tai pankkilaina netistä tai jopa joustoluottoa voit käyttää siihen. Tärkeintä on, että valittu lainasumma tai joustoluoton lainalimiitti on riittävän suuri, että pystyt maksamaan kaikki aiemmat velkasi sillä pois. Näin selviät helpommin maksueristäsi etkä joudu velkajärjestelyyn, perintään tai ulosottoon viranomaisten kanssa. Halvinlaina.fi on listannutkin parhaat kulutusluottoja tarjoavat lainantarjoajat listalleen.

Mikä lainojenyhdistämispalvelu on paras?

Halvinlaina kilpailuttaa lainat puolestasi ja voit valita parhaan tarjouksen.

Voit kilpailuttaa  rahoituslaitokset haluamasi lainasumman ja maksuajan mukaan ja tehdä hakemuksen verkossa tai hakea lainaa puhelimellasi heti. Voit saada halvinta mahdollista lainaa siis tilillesi jopa alle tunnissa. Halvinlaina löytää sinulle aina edullisimman lainan

Yhdistelylainoja 100- 70 000 euron lainoihin

Lainan yhdistämiseen tarkoitettuja kulutusluottoja ja joustoluottoja voidaan myöntää sekä pienempinä alle tuhannen euron lainoina, että yleensä kaikkien lainojen yhdistämiseen tarvittavien suurempien summien 1000 – 10 000 euron tai jopa 60 000 euron lainarajaan saakka. Tärkeintä on, että uusi laina kattaa kaikki vanhemmat lainat, ja jättää vielä hiukan pelivaraa talouteen. Esimerkiksi kolmen 2000 euron lainan yhdistämiseen tarvitset ainakin 6000 euroa yhdistelmä lainaa, mielummin vaikka 6500 euroa, niin saat ne varmasti maksettua ja voit varautua tulevaan.

Yhdistämällä lainat selkeää säästöä

Yhdistämällä monta korkeakorkoista lainaa ja niiden kuukausittaiset laskutuslisät tai tilinhoitopalkkio yhdeksi edulliseksi lainaksi, jossa on vain yksi laskutus kuukaudessa, voit säästää kymmeniä tai satoja euroja joka kuukausi, tämä on vuodessa satoja tai jopa yli 1000 euroa pelkkää säästöä. Lainojen yhdistäminen on lähes aina edullisempi vaihtoehto kuin maksaa pois montaa vanhaa lainaa.

Lainojen yhdistäminen on helppoa ja nopeaa Halvinlaina.fi sivuston kautta tekemällä lainahakemus mille tahansa listan lainantarjoajista saat lainatarjoukset käsiisi muutamissa minuuteissa ja voit tehdä päätöksen hyväksyä laina tai olla hyväksymättä laina. Pelkkä hakemus ei siis sido mihinkään ja voit huoletta kokeilla minkälaisen lainatarjouksen saat palvelumme kautta. Lainojen yhdistäminen netissä käy siis kädenkäänteessä ja voi auttaa sinut pois pahastakin talousahdingosta. Toimi siis heti.

Erilaiset lainatyypit millä voi yhdistää lainoja

 • Kulutusluotto

  Kulutusluotto on helppo kertalaina jonka voi ottaa moneen tarpeeseen sisustuksesta remonttiin tai matkustamiseen ja haaveiden toteuttamiseen. Tyypillisesti nostetaan keralla, aina jopa 70 000 euroon asti.

 • Joustoluotto

  Joustoluotto on sidottu lainalimiittiin ja laina voidaan nostaa useamma erässä, ja lyhennys määrittyy kulloinkin nostetun lainasumman mukaan. Tämä on niin sanottu jatkuva luottosopimus ja tyypillinen joustoluotto on 2000-10 000 euroa.

 • Pikavippi ja Pikalaina

  Tyypillisesti pikavippi ja pikalaina ovat pienempi summaisia kuukauden tai muutaman kuukauden takaisinmaksuajalla olevia lainoja. Ne voivat olla jopa alle 30 päivää ja korottomia mikäli sen maksaa takaisin alle 30 päivän päässä olevaa eräpäivää. Nopeaa rahaa akuuttiin tarpeeseen.

 • Luottokortti

  Luottokortti on yksi joustoluoton muoto, missä kortin haltijalla on ennalta määritelty luottolimitti jonka puitteissa voi tehdä kortilla ostoksia. Myös tässä takaisin maksettava erä riippuu käytetyn luoton määrästä. Luottokortin etuna on ettei tarvitse tehdä erikseen tilisiirtoa luottotililtä omalle tilille vaan raha on kortilla heti käytettävissä.

 • Autolaina / Remppalaina/ Reissulaina

  Tiettyyn tarkoitukseen nostettu laina on yleensä kulutusluotto-muotoinen kertalaina. Autolainassa tyypillisesti auto toimii lainanvakuutena, mutta kulutusluotossa se ei ole pakollista. Voi nostaa lainan ja hakea haluamasi auton myös ulkomailta ilman että autoa on asetettu lainan vakuudeksi. Myös luottokortilla voi maksaa remontin tai matkan.

 • Sinulle sopiva lainatyyppi

  Edellä kerrotuista lainatyypeistä varmasti joku on sinun tarkoitukseesi paras. Kun tiedä millaista lainaa tarvitset ja kuinka paljon, voit päättää haetko kulutusluottoa, joustoluottoa, luottokorttia tai pikavippia. Vertaile rahoituslaitokset helposti taulukostamme.

Mitä lainojen yhdistämisestä voi oppia

Lainojen yhdistämisestä on hyvä oppia, että turhia lainoja ei kannata ottaa kevyin perustein. Taloudellinen suunnittelu on järkevää kaikille ja velkaantumista tulee tehdä harkiten.

Uutta velkaa kannattaa ottaa silloin kun sillä saadaan selkeitä säästöjä aikaiseksi. Vertailemalla lainat tarkasti voit saada itsellesi edullisen yhdistelylainan ja huolesi vähenevät, rahat säästyvät ja voit saada kuukausittaisen taloutesi tasapainoon.

Halvinlaina.fi toivoo voivansa olla sinun apunasi taloutesi suunnittelussa ja yhdistelylainojen hakemisessa, jotta löydät sinulle parhaan kulutusluoton tai joustoluoton.

Toimimme yhdessä takuusäätiön kanssa josta näet myös heidän kätevän ohjeensa velkojen yhdistämisestä.

Toimimme myös kuluttajaliiton ja kilpailu- ja kuluttajaviraston kanssa yhdessä ja autamme kuluttajia ja velallisia löytämään edullisimmat, ja reiluimmat lainaratkaisut velkaongelmiin.

Yhdistä sinäkin lainasi ja säästä selvää rahaa

Voit turvallisesti yhdistä lainasi Halvinlaina.fi listaamien suomen parhaiden palveluntarjoajien kautta. Hoida sinäkin taloutesi kuntoon kerralla, jotta voit elää huoletta. Vertaa lainantarjoajat listalta koron, sopivan lainasumman, ikäsi ja muiden esimerkiksi tilinhoitopalkkion suhteen lisätieto kohdasta. Kun olet löytänyt sopivan lainan sinulle, paina ”Hae Lainaa” ja siirryt suoraan lainantarjoajan sivuille.

Hakemuksen tekemiseen ei mene kuin muutama minuutti ja tarvitset vain minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut. Voit hakea lainaa myös suoraan puhelimellasi nopeasti ja helposti. Yleensä lainan vaatimuksena on 18 vuoden ikä, joskus hiukan korkeampi sekä asuinpaikan täytyy olla suomessa. Myös säännölliset tulot ovat yleensä vaatimuksena.

Maksuhäiriö merkintä voi vaikeuttaa lainan saantia mutta myös luottotiedoton voi hakea lainaa netissä, ja saada hyväksytyn lainapäätöksen. Myös täysin korotonta lainaa on mahdollista saada, mikäli edellytykset täyttyvät.

Autolaina netistä on myös yksi haetuimmista nettilainoista ja kulutusluottoista. Jos sinulla on pienempi tarve muutamista sadoista noin tuhanteen euron niin pikalaina voi olla juuri sinulle sopiva tuote. Kaikkiin näihin ja moniin muihin lainatarpeisiin Halvinlaina.fi on aina apunasi.

Lainalaskuri

 • Ensimmäinen erä:
 • Kaikki kulut yhteensä:
 • Koron määrä yhteensä:
 • Kokonaisvelka:
Kuukausi Maksettava Lainan lyhennys Koron osuus Lainaa jäljellä