Siirry sisältöön

Saatavilla jopa ilmaista ensilainaa, lue lisää sivuiltamme

Halvin Laina

Miten saada Korotonta ja Kulutonta lainaa?

Voiko kuluttoman ja korottoman lainan, eli siis ilmaista lainaa saada helposti? Kyllä voi. Koroton laina on tyypillisesti pikavippi ja sellainen, että se maksetaan takaisin 30 päivän sisällä nostamisesta ennen koron erääntymistä. Tältä ajalta ja ajoissa maksettuna korkoa ei tule lainkaan. Laina summa on tyypillisesti pienehkö noin 100-3000 euroa.

Sivustomme kautta voit hakea sinulle edullisimman pikavipin tai kulutusluoton ja halutessasi maksaa sen takaisin ilman korkoa ennen ensimmäistä eräpäivää!

Miten saada täysin koroton ja kuluton laina?

 • Täytä lainahakemus

  1.
  Lainaat ensimmäistä kertaa

  Lainan tulee olla hakijansa ensimmäinen laina kyseiseltä lainatarjoajalta.

 • Vakuudeton laina

  2.
  Lainan takaisinmaksu ennen ensimmäistä eräpäivää

  Laina maksetaan kokonaisuudessaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää, jolloin korko tulisi erääntyväksi.

 • Koroton laina

  3.
  Miksi korottomia lainojan myönnetään?

  Koroton laina voi olla hyvä ”sisäänheitto tuote”, jolla asiakas saadaan ottamaan lainaa. Kaikki eivät kuitenkaan maksa lainaa takaisin kokonaisuudessaan ennen eräpäivää niin tällöin laina muuttuu maksulliseksi koron ja käsittelykulun kanssa.

 • Nosta laina

  4.
  Miten hakea koroton laina?

  Voit hakea korotonta lainaa lähtökohtaisesti miltä tahansa kumppaniltamme listassa, kunhan maksat saadun lainan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää.

Kuka voi saada korotonta ensilainaa?

 • 1.
  Hakijan tulee olla täysi-ikäinen

 • 2.
  Hakija asuu vakituisesti suomessa

 • 3.
  Hakijalla on suomalaiset verkkopankkitunnukset tunnistautumiseen

 • 4.
  Hakijalla on suomalainen puhelinliittymä, joka on henkilökohtainen

 • 5.
  Ei maksuhäiriömerkintöjä

Haluaisitko sinä lainan 0 % korolla?

Nyt laina 0% korolla on mahdollista

Ajatus lainasta ja korkeista koroista ei varmasti houkuta ketään, onneksi nykyään on saatavilla myös korottomia lainoja, joissa korko on oikeasti pyöreä 0%! Voit hakea lainaa ainakin 2000 euroon asti, saada sen tilille ja maksaa sen takaisin 30 päivän aikana ilman että maksat senttiäkään ylimääräistä. Erittäin kätevä tapa täyttää äkillinen rahantarve helposti, kunhan vain maksat lainan takaisin ajoissa.

Miten koroton laina on mahdollista?

Koroton laina on mahdollista yleensä kahden edellytyksen täyttyessä:

Ensilaina, tarkoittaa ensimmäistä lainaa hakijalleen kyseisestä palvelusta (tämä tuskin estää hakemasta ensilainaa toisesta pankista ensimmäisen jälkeen). Jotkut palveluntarjoajat lainaavat ensimmäisen kerran ilman korkoja, mutta usein eivät kuitenkaan toistamiseen.

Maksettu ajoissa takaisin. Tämä korottomuus ja kuluttomuus pätee yleensä vain lainaan, joka maksetaan viimeistään 30 päivän aikana takaisin, lainan nostamisesta. Tämän jälkeen näissäkin lainoissa alkaa juosta pieni korko, joka on toki ilmoitettu hakijalle lainaehdoissa lainaa haettaessa.

Mistä hakea koroton laina?

Korotonta lainaa löydät helpoiten lainavertailumme kautta. Kilapilutamme kaikki parhaat lainantarjoajat, jotka tarjoavat lainaa ilman korkoja heti tilillesi. Korotonta lainaa voi saada siis ensilainan tai joustoluoton avaamisen ensimmäisenä nostona. Monessakin lainassa. luottokorteissa ja joustoluotoissa korotonta on nimenomaan maksuaika ennen seuraavaa eräpäivää, ja korko alkaa juosta vasta jos laina summaa jää auki toiseen ja sen jälkeisiin maksueriin.

Miksi korottomia lainoja myönnetään?

Korottomia lainoja voidaan myöntää, kun rahoituslaitos haluaa saada uusia asiakkaita ja toivoo saavansa myöhemmin korottomien lainojen nostajista asiakkaita myös toiselle lainalleen koron kanssa. Toisaalta jos palvelu toimii hyvin ja vaivattomasti niin moni varmasti on valmis toisella kerralla ottamaan lainaa pienestä korosta huolimatta kun palvelu on toimivaa ja helppoa.

Kuka voi saada korotonta lainaa?

Lyheysti: korotonta lainaa voi saada ensilainaaja jolla on luottotiedot, joka maksaa lainan takaisin alle 30 päivässä.

Mutta juuri korottoman lainan voi siis saada ensilainaaja eli kyseiselle yhtiölle ensimmäistä kertaa lainahakemusta ottava lainaaja. Mikäänhän ei toki estä hakijaa hakemasta toisella kertaa toiselta yhtiöltä ja kolmannella kerralla taas kolmannelta yhtiöltä ollen jokaiselle yhtiölle ensilainaaja. Jos sinulla on verkkopankkitunnukset, ne nopeuttavat lainan hakuprosessia huomattavasti. Voit saada korottoman lainan heti jo saman päivän aikana, välillä myös yöllä, jos rahoitusprosessin hyväksyntä on automaattinen.

Kuinka paljon korotonta lainaa voi saada?

Korotonta lainaa voi tyypillisesti saada 50-500 euroa mutta ajoittain jopa tuhansia euroja. Tämä on yhtiökohtaista, mistä lainaa haetaan. Koroton laina on yleensä kuitenkin pienempi summaltaan kuin korolliset lainat mutta toisaalta korotonta lainaa saa myös ilman vakuuksia nopeasti ja helposti.

Kokeile Lainalaskurilla laskea sopiva kuukausi erä itsellesi.

Lainalaskuri

 • Ensimmäinen erä:
 • Kaikki kulut yhteensä:
 • Koron määrä yhteensä:
 • Kokonaisvelka:
Kuukausi Maksettava Lainan lyhennys Koron osuus Lainaa jäljellä

Mitä riskejä koroton laina sisältää?

 • Jos luulet että lainaa ei tarvitse maksaa takaisin, niin olet valitettavasti väärässä. Se pitää maksaa takaisin sovitussa ajassa, ja kun sen maksaa takasin sovitusti, silloin se on koroton.

 • Korottomalla lainalla ei pidä ajautua velkakierteeseen eikä velkaantua kevyin perustein.

 • Myös koroton laina voi tulla kalliiksi, jos sitä ei maksa takaisin ja korot alkavat juosta ja pääsevät juoksemaan pitkiä aikoja ennen lainan lyhentämistä ja pois maksamista. Tämä ei toki eroa mitenkään normaaleista lainojen ominaisuuksista.

 • Nyt kun tiedät miten hakea korotonta lainaa helposti ja nopeasti ja vieläpä tarvittaessa useammasta paikasta, ei muuta kuin katsomaan sinulle sopivin laina vaihtoehdoistamme ja tekemään laina hakemus. Rohkeasti kohti unelmia!

Usein Kysytyt Kysymykset

 • Miten voi saada korottoman lainan?

  Koroton laina on tyypillisesti pikalaina ja sellainen, että se maksetaan takaisin 30 päivän sisällä nostamisesta. Tältä ajalta ja ajoissa maksettuna korkoa ei tule lainkaan. Laina summa on tyypillisesti pienehkö noin 100-1000 euroa. Koroton laina on mahdollista yleensä kahden edellytyksen täyttyessä; se on niin sanottu ensilaina ja se maksetaan ajoissa takaisin ennen ensimmäistä erääntymistä.

 • Kuka voi hakea korotonta ja kulutonta lainaa?

  Korotonta lainaa voi hakea lähtökohtaisesti kuka tahansa, joka voi hakea pikavippiä, kulutusluottoa tai joustoluottoa muutenkin. Vaatimukset ovat samat, säännölliset tulot, osoite suomessa ja nettipankkitunnukset.

 • Mistä hakea koroton laina?

  Voit hakea korototonta lainaa sivuiltamme kilpailuttamalla lainatarjoajat hakemuksella ja valitsemalla sinulle sopivan.

 • Mitä riskejä korottomassa lainassa on?

  Korottoman lainan riskinä on tietenkin yleisesti velkaantuminen ja mahdollisuus aiheuttaa itselleen korkokuluja, mikäli myöhästyy lainan täysimääräisestä takaisinmaksusta ennen sen erääntymistä.