Siirry sisältöön

Saatavilla jopa ilmaista ensilainaa, lue lisää sivuiltamme

Käyttöehdot

Halvinlaina.fi sivuston käyttäjien on hyväksyttävä seuraavat käyttöehdot kokonaisuudessaan. Oli käyttäjä sitten yritys tai yksityishenkilö. Ehdot muodostavat sopimuksen käyttäjän sekä palveluntarjoajan välillä.

Palveluntarjoaja:

Yritys:  Leadz Oy

Y-tunnus:  3235832-2

Osoite:  Lönnrotinkatu 45 L, 00180 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@halvinlaina.fi

 

1.Yleistä tietoa palvelun käytöstä

1.1 Palveluun sovelletaan näitä käyttöehtoja, jos palveluntarjoaja ja käyttäjä ovat tehneet erillisen sopimuksen niitä ehtoja sovelletaan kuitenkin ensisijaisesti.

1.2 Palvelun käyttötarkoituksen on helpottaa käyttäjää löytämään tietoa eri lainantarjoajayrityksistä sekä löytämään tietoa henkilökohtaisen talouden hallintaan liittyen

1.3 Käyttäjä ei saa ilman erillistä lupaa kopioida, käyttää tai muokata sivuilla olevaa materiaalia. Tämä koskee tekstin lisäksi myös sivuilla olevia kuvia ja videoita.

1.4 Käyttäjä ei saa toimia tavalla joka aiheuttaa haittaa palveluntarjoajalle, esim. kuormittaa sivua tarpeettomasti tai levittää sivuilla olevaa materiaalia kaupallisessa tarkoituksessa eteenpäin luvattomasti.

1.5 Sivustolla oleva materiaali on pääsääntöisesti suomeksi, mutta plaveluntarjoaja varaa myös mahdollisuuden tarjota materiaalia muilla kielillä.

1.6 Käyttäjä sitoutuu sivustoa käyttäessää noudattamaan Suomen lakia sekä yleistä hyvää tapaa

2. Käyttöoikeus ja käyttäjätiedot

2.1 Palvelua voi käyttää vain täysivaltainen täysi-ikäinen luonnollinen henkilö. Tai muualle rekisteröity oikeushenkilö.

3. Palvelun sisältö ja ylläpito

3.1 Kaikki palveluntarjoajan sivulla tarjoama materiaali on käyttäjille ilmaista. Palveluntarjoaja varaa mahdollisuuden ruveta tarjoamaan myös maksullisia palveluita myöhemmin.

3.2 Palvelu on käytössä 24/7. Palveluntarjoaja voi kuitenkin ottaa palvelun tilapäisesti pois käytöstä esim. huoltokatkon ajaksi.

3.3 Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista kuluista joita käyttäjälle sattuisi tällaisen käyttäkatkon aikana aiheutumaan

3.4 Palveluntarjoaja ei vastaa siitä että käyttäjät ovat täysi-ikäisiä tai oikeustoimikelpoisia.

3.5 Palvelussa oleva sisältö on laadittu Suomen lakien ja asetusten mukaisesti

3.6 Palveluntarjoajalla on oikeus siirtää ilman käyttäjän hyväksyntää tässä käyttöehdoissa sille määritetyt tiedot ja oikeudet ja kolmannelle osapuolelle niin, että uudeksi palveluntarjoajaksi tulee toinen taho kuin Leadz Oy