Siirry sisältöön

Saatavilla jopa ilmaista ensilainaa, lue lisää sivuiltamme

Halvin Laina

Lainaa 1000 euroa – kilpailuta ja löydän halvin

Lainarahan tarve voi yllättää meistä kenet tahansa. Ensimmäiseen lainatarjoukseen ei ole kuitenkaan syytä tarttua, sillä lainoissa on eroja. Suomessa lainan saaminen on hieman vaikeutunut, mutta toisaalta lainan saa entistä edullisemmin. Tuhannen euron lainan voi hakea lähes jokaisesta pankista ja rahoitusyhtiöstä. Lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti verkossa.

Tuhannen euron laina on tyypillisesti joustoluotto tai kulutusluotto. Lainan saa helposti ja nopeasti omalle tilille. Lainan hakemiseen menee aikaa vain muutama minuutti. Lainanhakijan ei tarvitse enää olla huolissaan valtavista, jopa 600 % lainan korosta, sillä lähiaikoina voimaan tulleet lait sekä säädökset ovat pudottaneet lainan todellisen hinnan ennätysmäisen alhaalle. Lainaa saa tällä hetkellä yleisesti noin 4-20 % vuosikorolla. Nyt onkin oivallinen aika hakea tonnin laina tai kilpailuttaa ja yhdistää kaikki kodin lainat ja osamaksut yhdeksi halvimmaksi lainaksi. Kilpailutus on helppoa suorittaa Halvinlaina sivulla kilpailutuksen kautta täyttämällä hakemu yllä.

Miten hakea lainaa 1000 euroa?

 • Miten kilpailuttaa 1000 euron laina helpoiten?

  Sopivia lainamuotoja 1000 – 5000 euron lainalle ovat kulutusluotto, joustoluotto ja pikavippi.

 • Kenelle 1000€ laina sopii?

  1000 euron laina sopii kelle tahansa joka sen tarvitsee ja kykenee maksamaan sen takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Aika taulu on tyypillisesti 1-60kk.

 • Auto

  Lainan käyttötrakoitus

  Kun olet varma että laina helpottaa elämääsi ja voit maksaa sen takaisin on lainan hakeminen tehty helpoksi. Täytä verkkohakemus yllä ja saat lainatarjoukset samantien.

 • Häät

  Kuinka hakea laina?

  Voit kilpailuttaa lainan Halvinlaina palvelusta sivun ylälaidasta ja saat vastaukset lähes samantien. Hyväksymällä lainan saat rahat tilillesi lähes välittömästi.

Kuinka hakea 1000 euron laina verkosta?

Kuka saa 1000 euroa lainaa?

Lainaa saa pankista tai rahoitusyhtiöstä riippuen hieman eri ehdoin. Pääsääntöisesti kuitenkin lainaa saadakseen täytyy olla vähintään täysi-ikäinen, raha-asiansa mallikkaasti hoitanut oikeustoimikelpoinen henkilö. Osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä vaatii jopa 26 vuoden ikää. Hakijalta vaaditaan yleensä myös vakituinen ja virallinen asuinpaikka sekä henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Tulojen tulisi olla säännölliset, tyypillisesti vähintään 800 euroa kuukaudessa. Suuremmat tulot luonnollisesti helpottavat lainan saamista. Kuukausittaisia tuloja tulisi olla enemmän kuin kuukausittaisia menoja. Lainan hakemisen ajankohta voi vaikuttaa lainan korkoihin ja siten hintaan. Lisäksi lainanhakijan aiempi maksukäyttäytyminen vaikuttaa lainan hintaan sekä mahdollisuuteen saada laina.

Miten 1000 euron lainaa haetaa?

Lainanhakija saa nykyään lainan nopeasti niin pankista kuin rahoitusyhtiöstä. Lainojen hinnat kannattaa vertailla ja parhaassa tapauksessa myös kilpailuttaa ennen lopullista lainapäätöstä. Sivustollamme lainavertailu onnistuu helposti ja nopeasti. Lainahakemuksessa tarvitaan monesti liitteitä. Niitä ovat esimerkiksi palkka-, eläke-, tai verotustodistus. Liitteitä tarvitaan tyypillisesti lainahakemuksen viimeisissä vaiheissa, mutta ne kannattaa ottaa valmiiksi heti esille lainaa hakiessa. Varsinainen lainan hakeminen on helppoa Halvinlainan kilpailutuksen kautta. Tarvittavat tiedot täyttää muutamassa minuutissa. Lainasumma siirtyy tyypillisesti hakijan tilille heti tai muutaman pankkipäivän viiveellä.

Mitä tietoja lainahakemukseen tarvitaan?

 • Lainanhakijan henkilötiedot

 • Pankkilaina

  Tiedot lainanhakijan asumisesta, työstä, tuloista ja menoista

 • Nosta laina

  Tiedot lainanhakijan mahdollisista muista veloista

 • Häät

  Mahdollisen yhteis- tai rinnakkaishakijan tiedot

Kulutusluotto tai joustoluotto soveltuu 1000 euron lainaksi

Kulutusluotto on perinteinen ja toimiva lainaratkaisu

Mikäli tarvittava lainasumma on tarkalleen tiedossa, kulutusluotto on todennäköisesti järkevin vaihtoehto. Lainaa voi nostaa esimerkiksi tuhannesta eurosta jopa 70 000 euroon asti ilman vakuuksia. Kulutusluoton saa kätevästi pankista tai rahoitusyhtiöstä muutamalla klikkauksella. Kulutusluotto on kertaluonteinen laina. Toki sitä voi hakea ja nostaa tarpeen mukaan aina uudelleen, mikäli lainanantaja suostuu lainan myöntämään.

Lainaa 1000 € yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Yksi tapa saada laina edullisemmin on hakea sitä yhdessä toisen hakijan kanssa. Osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä tarjoaa lainaa merkittävästi edullisemmin kahdella hakijalle. Yhteis- tai rinnakkaishakija parantaa mahdollisuuksia saada laina ylipäätään. Toinen hakija kannattaa siis aina. Vastuu lainan takaisinmaksusta on yhteishakijan kanssa lainaa hakiessa molemmilla, joten ilman perusteellista harkintaa lainan hakemista ei voi suositella. Parhaassa tapauksessa lainan saa jopa puolet edullisemmin rinnakkaishakijan kanssa.

Joustoluotto joustaa laina-asiakkaan tarpeiden mukaan

Lainaa voi saada käytettäväksi myös luottokortin tapaan. Joustoluotto on oivallinen vaihtoehto, jos tarvittava lainasumma ei ole heti tiedossa. Tuhannen euron lainan voi nostaa esimerkiksi 2500 euron joustoluotosta heti käyttöön. Tällöin 1500 euroa jää käytettäväksi myöhemmässä vaiheessa, eikä siitä välttämättä veloiteta erikseen. Joustoluotto sopii erinomaisesti myös pahan päivän varalle, sillä suurimmat maksut luotosta menee vain käytössä olevasta lainasummasta. Joustoluotolle ei tarvita myöskään vakuuksia. Jokaisesta nostosta veloitetaan tyypillisesti erikseen. Joustoluoton saa käyttöön yleensä heti. Joustoluotto on hintatasoltaan samaa luokkaa kuin luottokorttilainat. Luottokorttiyhtiöt tarjoavat lisäksi erilaisia etuja esimerkiksi vakuutuksina ja lentopisteinä. Toisaalta joustoluottoa voi olla joissain tapauksissa helpompi saada kuin luottokorttilainaa.

Lainaa 1000 euroa ilman luottotietoja

Lainojen vertailu voi tuntua alkuun hankalalta. Lainoja heti tilillesi tarjoavia pankkeja ja rahoitusyhtiöitä on monta kymmentä erilaisine tarjouksineen. Onneksi sinun ei tarvitse käyttää kallista aikaasi hakemalla lainoja jokaisesta pankista ja rahoitusyhtiöstä erikseen. 1000 euron laina löytyy helposti ja nopeasti sivustoltamme. Voit hakea lainaa parilla klikkauksella. Muista vertailla lainojen todelliset vuosikorot keskenään, sillä ne kertovat lainan todellisen hinnan kaikkine kuluineen. Muista myös, että lainan lisäkulut eivät saa ylittää 150 euroa vuodessa. Aiemmilta vuosilta tuttuja yllätyksiä järkyttävän korkeista lainakuluista ei pitäisi enää laina-asiakkaille tulla. Lainojen hinnat ovat juuri nyt hyvin kohtuullisella tasolla. Olet kuitenkin itse vastuussa lainan takaisinmaksusta, joten lue lainaehdot huolellisesti ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Lainaa ei saa joka kerta

Lainojen todelliset hinnat ovat laskeneet merkittävästi, mutta sillä on kääntöpuolensa, sillä lainaa on entistä vaikeampi saada. Lainan takaisinmaksun varmistamiseksi lainanhakijalta vaaditaan tuloja, jotka ovat riittävät suhteessa menoihin. Käytännössä se tarkoittaa monesti säännöllisiä palkkatuloja tai eläkettä. Lainaa voi hakea kuitenkin uudestaan vaikka ensimmäisellä kerralla lainaa ei saisikaan. On kuitenkin hyvä huomioida, että lainan hinta voi olla eri kuin aiemmilla hakukerroilla. Lisäksi pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät hakijasta riskianalyysin. Tarkasti hintoja vertaileva ja monista eri lähteistä lainaa hakeva lainanhakija ei välttämättä ole parasta A-luokkaa lainanantajan mielestä. Sivustollamme lainojen vertailu onnistuu kuitenkin vaivattomasti. Lainojen hinnat näkee suoraan, eikä lainaa tarvitse hakea jokaisesta pankista ja rahoitusyhtiöstä erikseen.

Koronavirus-lakimuutos satoi laina-asiakkaan laariin

Lainojen korot ovat laskeneet lähivuosina merkittävästi. Virusepidemia vain kiihdytti trendiä. Vuoden 2020 loppuun asti lainan nimelliskorko ei voi ylittää 10 %. Se helpottaa huomattavasti monen lainarahaa tarvitsevan taloustilannetta ja nyt onkin oiva aika kilpailuttaa ja yhdistää lainat. Lainaa ei tulisi kuitenkaan ottaa ilman perusteellisesta pohdintaa ja varmuutta lainan takaisinmaksusta. Omaa taloustilannetta tulee arvioida nykyhetken ja tulevaisuuden kannalta realistisesti. Lainan joutuu joka tapauksessa maksamaan takaisin ennemmin tai myöhemmin korkojen kera. Tästä rajoituksesta on sittemmin luovuttu 2022 jälkeen.

Lainojen yhdistäminen kannattaa nyt

Korkojen ollessa alhaalla kalliit lainat kannattaa maksaa pois edullisemmalla lainalla. Tällä hetkellä lähes jokainen myönnetty laina on edullisempi kuin aiempina vuosina myönnetyt lainat. Lainoja ei ole kuitenkaan syytä kerryttää maksettavaksi liikaa niiden edullisuudesta huolimatta. Tee sivustollamme lainojen hintavertailu, löydät todennäköisesti alta aikayksikön nykyistä lainaasi edullisemman lainan. Maksa sillä kallis laina pois, kukkarosi kiittää.

Usein kysytyt kysymykset

 • Kuka voi hakea 1000 euron lainaa?

  1000 euron lainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt, jolla on suomalaiset nettipankkitunnukset, luottotiedot kunnossa, virallinen osoite Suomessa ja säännöllliset tulot. Toisinaan ikävaatimus voi olla korkeampikin.

 • Kuinka 1000 euron laina on helpoin hakea?

  1000 euron lainaa on helpoin ja nopein vertailla ja hakea suoraan sivuiltamme. Voit kilpailuttaa haluamasi pankit yhdellä hakemuksella tai tehdä hakemuksen suoraan mielestäsi parhaiten sinulle sopivaan lainantarjoajaan.

 • Voiko saada 1000 euron lainan jos on luottotiedoton?

  Voit saada 1000 euroa lainaa vaikka ei olisi luottotietoja mutta se on hankalampaa. Joudut todennäköisesti todistamaan, että sinulla on omaisuutta mitä antaa vakuudeksi tai tarvitset jonkun muun takaamaan lainasi.

 • Miten vertailla 1000 euron lainatarjoajat?

  Kilpailuta lainat sivullamme yhdellä hakemuksella ja löydä sinulle sopivin. Voit vertailla korot, ikävaatimukset ja lainasummat kerralla kätevästi yhdellä hakemuksella. Muista ottaa huomioon sinulle merkityksellisimmät ehdot ennen lainan hyväksymistä.